Norrlandsresa 1

Lördagens match mot Piteå blev som väntat tuff. Piteå är tungt lag att möta. Med rutin och ett par spelar av oerhört hög nivå så blev de för tuffa. Under några jobbiga minuter i den andra perioden drog hemmalaget i från och tog tillslut hem matchen med 6-1 trots att man saknade sin nyckelspelare Joel Vännström.

Söndagens match var mot Östersunds IK som vann hockeyettan Norra. ÖIK har dock börjat Allettan Norra oväntat svagt. Anchors var piggare än vad man var på lördagen och satte press på seriefavoriten. Man tog även ledningen genom Nick Hedemyr innan ÖIK kunde vända på steken i powerplay i den andra perioden. Sedan var resten av matchen ställningskrig med ett helt gäng chanser åt båda håll. Men några fler mål blev det inte. Ser man till 60 minuter så tycker jag ett oavgjort resultat hade varit rättvist.