Lite HE-silly!

Vännäs tackade under helgen ja till vakansen efter Teg i Hockeyettan norra. Jakten efter spelare pågår för fullt, men man har även fått en del negativa besked. Backklippan Mathias Wikström ska enligt säkra källor ha bestämt sig för att lägga av.

Dessutom så är inte Tegspelarna Nils Karlsson och André Nordstrand aktuella för Vännäs. Nils ska ha bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan och André Nordstrand har flyttat hem till Stockholm och ska vara aktuell för moderklubben Huddinge.

En annan dålig nyhet för Vännäs är att nyckelspelaren Filiph Åström ska vara aktuell för både Kiruna IF och Kalix.

Men det finns även en del positiva signaler från Umeåtrakten. Både Melker Thelin och Elliot Ekefjärd ska vara aktuella på låneavtal från Björklöven.

Och det finns ju faktiskt ganska många Tegspelare som fortfarande är tillgängliga. Oscar Frestadius har kommit in på Umeå Universitet och blir därmed kvar i stan. Sedan bör VHC göra ett försök med backarna Isak Sandström och William Wellén samt forwardstrion Simon Rodling, Pontus Wikström och Tobias Holmberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.